Blog

Gå ned i vikt till sommaren- Gå med i vår populära viktgrupp

Nå ditt mål och behåll din vikt

Vi har tagit fram ett mycket effektivt koncept för att gå ner i vikt som passar de flesta, välj mellan 6 eller 10 veckor för att nå dina mål. Du får alla verktyg som du behöver för att nå din idealvikt och leva ett mer hälsosamt liv.Vårt koncept är uppbyggt på 3 delar som vi av erfarenhet har sett behövs för att vi ska lyckas att nå våra mål. De tre delarna är Kost, Träning och Mental hälsa, under dessa veckor går du igenom 3 olika faser, Kickstart för snabb viktnedgång, Stabilitet för att hålla vikten, Balans för träning och beteendeförändring. Vi jobbar med helheten för att få de bästa resultaten på lång sikt.

Olika nivåer beroende på hur mycket du vill gå ner

Välj mellan:

1. Lär dig leva hälsosamt! 6 veckor med 4 träfftillfällen i grupp, (0-10 kg att gå ner.) Pris  2 995 kr. BOKA DIN PLATS  VIA MAIL mille@ptkonsulterna.se

2. Livsstilsförändring! 10 veckor med 4 träfftillfällen i grupp samt 2 st privata (bara du och coachen), samt 3 privata träningstillfällen med PT (0-20kg att gå ner) Pris 7 995 kr BOKA DIN PLATS VIA MAIL mille@ptkonsulterna.se

Båda program börjar med 3 intensiva veckor för att få snabba resultat, forskning har visat att det är det mest hållbara och att sen lägga om vanorna successivt, det gör vi också.. Alla programmen lär man sig vad som gör att man går ner i vikt, vilka faktorer som spelar en viktig roll och hur din hjärna styr din kropp.

Vid alternativ 2 så ingår även 3 st träningstillfällen där du tränar tillsammans med en PT. Träningen leds av en Personlig Tränare och träningsformen anpassas helt efter dina önskemål. Träningstillfällena bestämmer vi tillsammans. Samt även 2 st egna indivduella träffar bara du och coachen.

Start Vecka 16, Onsdag 18 april kl 18-19:30 med slut onsdag 23 maj eller onsdag 20 juni.

 

För vem

För dig som vill lära dig att äta och träna på ett bra sätt och göra detta till din nya livsstil. Detta är en kurs där du lär dig att kontrollera ditt beteende. Du får sätta upp konkreta mål och följer en väl utarbetad plan i vårt koncept för at nå ditt mål och hålla dig kvar där.

Plats och tid

Hos DELTA GYM på Hälsingegatan 5

Start: Onsdag 18 april

Viktträffar: Jämna Veckor-Onsdagar kl 18-19:30

Anmälan och mer information

Maila din anmälan till:

mille@ptkonsulterna.se

0768-554445

Detta ingår

  • Individuellt kostprogram
  • Träningsprogram
  • Gummiband
  • Föreläsningar om kost, träning, mental träning, stress och sömn
  • Invägning vid varje tillfälle
  • Coaching av Hälsocoach löpande per mail under hela perioden

EXTRA FÖR ALTERNATIV 2:

  • 3 st träningstillfällen med PT (du bestämmer vilken typ av träning samt när)
  • 2 st individeulla träffar bara du och coachen

Kosten, här går vi igenom frågor som: Vad, När och Hur mycket ska jag äta för att gå ner i vikt? Vilka livsmedel ska jag välja?Hur gör jag när jag äter ute? Hur äter jag när jag nått min målvikt?Alla dieter? Vad funkar? Vilken typ passar mig?Du får riktlinjer som du ska följa och skriva matdagbok på allt du äter. Vi tar död på vår kropp genom socker!

Träning/Rörelse, här går vi igenom frågor som: Varför ska jag träna? Vad är den bästa träningen för att gå ner i vikt? Hur ofta och hur länge ska jag träna för att få resultat? När ska man träna för att bränna mest fett under och efter träningen? Hur kan jag röra på mig fast jag har skador? Du kommer få ett träningsprogram att träna hemma. Du kommer att logga all din träning så vi ser vad du gör varje vecka.