Blog

GRÖN SMOOTHIE

GRÖN SMOOTHIE

GRÖN SMOOTHIE

Denna Gröna Smoothie är en perfekt morgon frukost om du har bråttom men behöver bli pigg. Går snabbt att göra och man känner verkligen att hela kroppen mår bra av denna och magen blir lugn.  Inget sockerpåslag från snabba kolhydrater som gör dig trött om någon timme utan denna drink håller du dig pigg fram till lunch.
Om du inte äter en strikt rawfood så rekommenderar jag dig att ta 1-2 kokta ägg också till denna drink så får du i dig bra proteiner och fett också och står dig längre på.
Om du äter en strikt rawfood så se till att få i dig mandlar och chiafrön till denna drink så du får i dig bra fett.

1-2 dl vatten (beror på vilken konsistens du vill ha)Grön_Smoothie
30 g babyspenat
1 banan
1 avokado
1 grapefrukt (eller grapejuice)
½ päron
Juice av ½ citron

Topping:
Rostade solroskärnor eller mandel
Kokosflingor
Chiafrön
Skölj alla ingredienser noga och väl.Skala bananen, avocado, grapefrukt (och ta bort kärnor) och päron. Nu är det dags att mixa. Börja med att ha i vattnet i mixern och tillsätt babyspenaten. Stanna sedan mixern vartefter och tillsätt övriga ingredienser. Avsluta med citronsaften. Låt smaka!

Du kan nu välja om du vill äta smoothien som yoghurt i en skål eller dricka den i ett glas. Väljer du det tidigare alternativet är det jättegott med lite müsli, granola eller topping på. Välj färdiga frön och nötter eller gör en egen blandning.

Pröva och berätta vad du tycker??

//

Ha en bra dag!!
PTkonsulterna

2 Comments

 1. Marina

  Provat! Skippade päron, riktigt fräsch och god smoothie

  1. admin

   Toppen!!! så bra att du experimenterar. Du kan lägga i lite vad du har hemma..
   Hälsningar Linda