Anette

Anette

”Nu har jag tränat där i 4 månader. Jag känner mig starkare än någonsin och mina ryggproblem och värken I axlar/nacke som jag kom med när jag träffade Linda är borta. Linda har hjälpt mig med kosten, och jag äter nu nyttigt och regelbundet.”

För ett år sedan, kom jag till insikt att jag måste göra något åt min övervikt. Att väga 88 kg (1,67 cm lång) känns i hela kroppen. Jag började få ont i knän, nacke och axlar. Ingen ork föReferens_Anette1r något och kände mig nedstämd. Förutom det ställdes diagnosen IBS, som ger magknip, magvärk, hjärtklappning och uppkördhet, och ingen vidare matlust. Började min nya resa, genom att ta hjälp av PT Linda, och tränade uteträning 1g/ vecka, och fick några hemaövningar. Gick också någon promenad ibland. Jag fick träna både styrka och kondition. Det var väldigt jobbigt i början, men otroligt kul och inspirerande.

Att ha Linda bredvid sig, gjorde att jag fick lära mig hur man tränar på rätt sätt, och hur min kropp fungerar men även att jag inte tränar fel. Detta gjorde också att jag blev otroligt peppad, och fick ny energi och glädje. Detta ledde till att några månader senare köpte jag livsstilsförändringspaketet hos Linda och började träna med henne 2-3 ggr/ vecka och ibland själv.

Linda visade mig hur jag skulle träna de muskler som var svaga och alla maskiner och vikter så jag vet hur jag ska träna på gymmet. Jag som aldrig trodde jag skulle sätta min fot i ett gym. Nu har jag tränat där i 4 månader. Jag känner mig starkare än någonsin och mina ryggproblem och värken I axlar/nacke som jag kom med när jag träffade Linda är borta. Linda har hjälpt mig med kosten, och jag äter nu nyttigt och regelbundet. Jag känner mig pigg och glad och magen har kommit i balans igen. Linda har verkligen hjälpt mig igenom svåra stunder och stöttat mig till 100%. Utan hennes hjälp och kunskap hade jag inte varit den jag är idag. Nu trivs jag med mig själv igen, och njuter av livet. Nu 10 månader senare har jag gått ner 15 kg och 37 cm i midjemått. Jag känner mig mycket stolt över mig själv, och min resa tar inte slut än….”

Referens_Anette2

 

Referens_anette-300x225-2

 

 

 

 

 

 

 

Jag är så tacksam och glad över att jag träffade Linda.
TACK Anette!