Anna Markova

Nu är jag 18 kilo lättare, glad och lycklig.

Berättelse av Anna Markova…

Ja, 55 år gammal och 157/86 kilo… Trots alla möjliga träningspass med rätt så vettiga matvanor så ville inte vikten gå ner…..Det var den 1 juli 2011. Desperat, så kändes det då, trodde inte att det skulle vara möjligt att vända på det, inte i min ålder, inte när man försökte med trängning och jag tyckte jag åt bra.Referens-Anna-Markova-300x225

Tills jag träffade Linda på PTkonsulterna i Augusti 2011, ”Jo, då” – sa Linda, när vi träffades första gången. ”Det grejar vi”. Vi gjorde det också, nu är jag 18 kilo lättare, glad och lycklig och viktigaste av allt – vikten försätter gå ner, så jag är rätt så säker på att jag blir som i gamla goda tiden 58-60 kilo… och jättelycklig !

Det fungerar jättebra , jag träffar linda en gång var tredje vecka för att stämma av och väga och mäta muskelmassa,fett och bukfett – man diskuterar med Linda kost, träning, livsstil. Linda kommer med små korrigeringar, tips och råd så att det fungerar bättre och bättre inte bara med själva viktnedgången utan med allt som påverkar att man går ner i vikt mer än jag tordde. Hon har blivit min egen coach i det mesta nu. Lugnt och försiktigt balanserade Linda min kost så att jag inte känner sötsug eller hunger och orkar träna 5 ggr/vecka. Jag är inte nervös om det inte går att hinna med några pass ibland, viktigaste är att man inte är stressad i onödan. Jag litar på Linda och om min motivation inte är på topp lovar jag dig att när du träffat henne så är den mer därtill.

Jag är inte rädd att bli ”tjock” igen, jag är lugn, glad och har lärt mig hur min kropp fungerar. Jag har mycket energi och tycker om människan jag ser i spegel…. igen!

Tack! Världens bästa Linda!