Malin Fröstad

Min rygg var utdömd – ni räddade den!

Berättelse av Malin Frösta…

Malin med ptkonsulternaHar i många år haft kronisk ryggsmärta/nervsmärta pga ett flertal diskbråck i framförallt ländryggen. Jag har sedan år 2000 då jag födde mitt andra barn haft stora problem med min rygg och har varit hos många olika läkare och ortopeder utan något mer resultat än medicinering av både antiinflammatoriska tabletter och morfinpreparat som Tramadol och Tradolan. Dessa tabletter har tagit udden av smärtan men aldrig kunnat hjälpa mig att vara helt smärtfri.Malin_F-300x225-1

I September år 2010 kom jag till slut i kontakt med Spinecenter och deras ortopeder. Där fick jag besked om att steloperation var den sista lösningen men att jag först skulle ta kontakt med en sjukgymnast för att se om det kunde hjälpa mig. Den specialisten på Spinecenter gav mig tre månader att pröva.

Sjukgymnasten Robin Wakeham på fysiocenter trodde på att bygga upp bålstabiliteten hos mig och gav mig kontakten till PTkonsulterna.se och Linda Edengren. Där började vi tillsammans med bålstabilitetsövningar att bygga upp styrkan i min rygg och nu efter snart 5 månader med kontinuerlig träning med PT så är jag så gott som smärtfri. Och har sedan oktober inte ätit några värktabletter och har på så sätt med hjälp av personlig träningca 3-5ggr i veckan börjat ett nytt friskare liv utan smärtstillande värktabletter.

Vet inte hur jag ska kunna tacka dig Linda! /Malin