Melinda Kopparberg

Ingen diet utan det är en livsstilsändring som är lätt att följa.

Berättelse av Melinda Kopparberg…

Melinda Kopparberg – PTkonsulterna´Jag har alltid varit otroligt aktiv och är uppvuxen med väldigt sunda matvanor, men att arbeta natt i London ett år samt att inte ha några bra möjligheter till att laga mat gjorde att jag helt plötsligt gick upp i vikt. Det började med åtta kilo på ett år och när jag flyttade hem så ökade det successivt. Helt plötsligt vägde jag 15 kilo mer än vad jag brukade göra, vilket var otroligt jobbigt.Referens_Melinda-Kopparberg-300x225

Jag gjorde verkligen allt för att bli av med den vikten igen. Tränade 12 timmar i veckan, testade alla trender som man kan tänka sig inom kost (tex GI) men helt utan resultat. Eller rättare sagt så blev resultatet det omvända. Jag var konstant hungrig, irriterad, trött samt att jag knappt hade ork att träna. Ändå så bet jag ihop, för jag hade ju bestämt mig. Vikten skulle bort! Men det spelar tyvärr ingen roll hur mycket man anstränger sig om man inte riktigt vet vad man håller på med. Det slutade med att jag blev sjukt sliten, deprimerad och att jag kände mig slappare än någonsin, men så upptäckte jag Linda.

Genom att få en personlig kostplan så gick jag ner 12 kilo på tre månader och har sedan dess gått ner resterande tre kilo också. För min del gick det helt plötsligt hur lätt som helst och i en rasande fart. Det viktigaste för mig var att jag absolut inte ville förlora muskelmassa och inte ville gå hungrig och det gjorde jag inte heller. Lindas plan är ingen diet utan det är en livsstilsändring som är lätt att följa. Jag har inte heller någon panik för om jag skulle gå upp några kilon under semestern eller över högtider eftersom jag nu vet exakt vad jag behöver göra för att bli av med den extra vikten. Livet blir så mycket lättare om man slipper gå runt och vara missnöjd med sin vikt och försöka få in 12 timmars träning varje vecka.

Linda är verkligen bäst!