reco.se

Rekommendationer via Reco

reco

 

 

 

PT Konsulterna har fått bra betyg enligt våra kunder (See längre ned)

Nu får våra kunder chansen att säga va de tycker om oss. Vi har börjat samarbeta med Reco.se som är ett företag för kunder att rekommendera vad de tycker om vår verksamhet och tjänster. Här ser vi att vi kan få bra feedback både ris och ros för att kunna utvecklas och framförallt att ge kunder som kommer till oss ett rättvist omdöme om oss och kunna läsa vad andra har fått hjälp med. En insikt i hur vi kan hjälpa andra människor med träning, kosten och att göra livsstils förändringar.

Varför gör vi det?

Vår verksamhet bygger i hög grad på Rekommendationer från nöjda kunder. Syftet med Reco är dels att få ett omdöme om oss och kunna läsa vad andra har fått hjälp med och därigenom ge kunden en trygghet i att ta ett beslut. Men också genom att bygga in en kvalitetssäkring, ett dåligt omdöme tar vi till oss och ser som en bra feedback för att kunna åtgärda i framtiden.

Hur fungerar det?

Reco kommer skicka ut en e-post eller SMS för att uppmuntra dig som kund att dela med dig av din erfarenhet av oss. Reco går igenom de som svarar och ser att det är riktiga kunder som svarar så det inte bli orelevanta svar som inte finns unik person bakom dvs. omdömena du ser är alltid riktiga omdömen från kunder som får hjälp av oss.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre och nå ut till andra som vill ha hjälp av oss.

Delta Gym / PT Konsulterna