Sannah Bergström

HIPP HIPP – Linda ändrade min livsstil!

Berättelse av Sannah Bergström…

sanna_B-120x144-1

Maj 2006

sanna_B-120x144-3

Januari 2007

sanna_B-120x144-2

Januari 2007 

 

105 kg väger hon i spegeln. Undra vem det är? Ett kilo ner…två kilo upp. Resultatet på alla mina bantningar sista åren. Men… över en kopp kaffe träffade jag Linda. Lyssnade på vad hon hade att berätta och där började min resa så smått.

Fick mitt ”matprogram” och undrade hur i hela friden jag skulle få ner ALL denna mat som Linda sa att jag skulle äta. Och framför allt – hur ska man kunna gå ner i vikt när man äter så mycket. Men det gick faktiskt.

Midsommar -06 drog vi igång, rasade i vikt. Inga problem, inget sötsug, inget kryp i kroppen. Hade dock ingen större lust att sköta den träning som Linda rekommenderade. Hade ju fullt upp med att sköta maten.

Men när 1:a december inföll visade vågen 72 kilo. Sjuttiotvå kilo!! Kan inte smaka tillräckligt på just den meningen. Är överlycklig idag när doktorn frågar –”vad väger ni?”. Jag svarar -”72” med stort brett leende. I klädbutiken: –”Vilken storlek önskar du?”. -”38 tack!”

Nu är det april nästan ett år efter jag mötte Linda. Igår städade jag ur garderoben, alla storlek 48 åkte ut. Hängde snyggt och prydligt in min nya fina garderob.

Jag känner igen tjejen i spegeln – det är jag igen. Äntligen såg jag ut som jag inombords kände mig. Har inte kört min diet nu sedan årsskiftet. Vågen pendlar 1kg plus eller minus. Ska snart ta tag i diet igen och minska mina sista 6 kilo. Komma ner till drömvikten som alla sagt är omöjlig.

Men hur kan det vara omöjligt? Jag har ju hittills inte lidit av min diet. Det har inte varit tungt, trist eller tråkigt. Klart det går. Men vad var då skillnaden mot mina tidigare bantningsmetoder – Linda ändrade min livsstil!
Det är faktiskt enklare att köpa rökt skinka än den där kladdiga kokta korven med bröd på Statoil. Det är enkelt och det är gott att äta rätt och riktigt.

Från mig till dig Linda – 33 kilo tack! /Sannah