Linda Edengren

  Linda Edengren
Certifications:
Licensierad styrkträningsinstruktör, SAFE Stockholm
Inriktningar:
Licensierad styrkträningsinstruktör, SAFE Stockholm Licensierad personlig tränare och näringslära, SAFE Stockholm Licensierad kostrådgivare, Aktiverum Göteborg Kettlebellsutbildning, Eleiko Coachutbildning inriktning Individ och Företag, Coachcentrum Energimedicin, Holistic Matsmältning och Näringslära, Holistic Licensierad kostrådgivare, Aktiverum Göteborg
Kontakt:

Träning och tävling har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har provat på många olika sporter men det är badminton och styrketräning som jag satsat hårdast på. Personlig tränare och styrketräningsinstruktör har jag varit i över 15 år och varvat praktik med teori genom att gå utbildningar inom aktuella områden. Jag har varit skribent i tidningarna BODY och Amelia Hälsa där jag bland annat svarade på läsarnas frågor och berättade om mina erfarenheter inom styrketräning och kost.

Ptkonsulterna Linda Edengren

Ptkonsulterna Linda Edengren

Min erfarenhet av styrketräning sträcker sig över 15 år tillbaka i tiden och jag tävlade på elitnivå i bodybuilding mellan 1993-2002 med fem SM vinster och två 6:e platser i VM som främsta merit. 2005 startade jag mitt eget företag PTkonsulterna.se i Stockholm. Det är så roligt att få hjälpa människor att nå sina mål och få se resultatet i i from av styrka och större allmänt välmående!

Lic. Personlig Tränare

Lic. Kostrådgivare

Lic. Coach

Telefon: 0735-101909

Fakta om   Linda Edengren -
Meriter Bodybuilding 1:a SM +57kg (3 ggr) 6:a VM (2 ggr) 1:a JSM (2 ggr) Badminton 1:a JSM 3:a JNM