Mille Jagenus

 Mille Jagenus
Inriktningar:
Styrketräningsinstruktör - S.a.f.e Energimassage – Axelssons Friskvårdsmassage – Axelssons Lic. Kostrådgivare - MF Hälsoutbildningar Lic. Personlig Tränare - DS Trademark Funktionell träning - DS Trademark Gravid och Mammaträning - Mamma Fitness (Olga Rönnberg) Barn och Juniorträning - DS Trademark Basmedicin - Forum Academia Fysiologi och Anatomi - Forum Academia Cert. Hårmineralanalysterapeut Mobility Specialist - Sports Club Education 3D-Tränare - Modul 2 - Höft 3D-Tränare- Modul 3 - Rygg/Bröstrygg
Kontakt:

Jag gjorde en helomvändning i livet och nu är jag full av energi och glädje, brinner för Hälsa som ger så mycket till kroppen och sinnet. Jag är en Fitnessatlet, personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach som har sadlat om från ett toppjobb inom mediebranschen till att helt jobba åt det jag brinner för mest, kost och träning.

Jag ser på kost och träning på ett holistiskt synsätt, vilket innebär att jag tror att insidan är precis lika viktig som utsidan. Man kan inte bara ändra det ena eller det andra. Vill man ha en förändring så krävs en ordentlig genomgång av både vart man är idag och vart man vill ta sig. Allt går bara man vill.

Då jag själv har märkt stor skillnad på att äta ren och naturlig mat så är det det jag rekommenderar alla till att börja med. Men vi gör en anpassning efter dina behov.

Jag själv gick från gravid med mitt 2a barn till att komma i mitt livs form på 1 år och 10 månader. I Februari 2014 så startade jag med tävlingssatsning i siktet och i november 2014 debuterade jag i min första BodyFitness tävling.