Blog

Vi välkomnar vår nya PT- Ulrika Östlund

Vi välkomnar vår nya PT- Ulrika Östlund

Vi välkomnar vår nya PT Ulrika Östlund som har börjat jobba tillsammans med oss.

Ulrika är en varm och inspirerande kvinna med stor erfarenhet av både träning och livet. Ulrika ser möjligheter framför problem, hon skrattar och sprider en enorm värme omkring sig. Hon har en fantastisk egenskap i att se varje enskild individ och att anpassa träningen just efter individens nivå. Hon är kreativ i sitt träningssätt och vill lära sina klienter att jobba med kroppen. Med Ulrika som PT får man stor inspiration med massor av motivation samt ett hårt och roligt träningspass med en hel del spännande nya övningar.

Boka henne här

Jag har alltid tränat, allt ifrån basket och friidrott i min ungdom till löpning, cykling och styrketräning sedan 25-års åldern. Jag kan inte tänka mig ett liv utan träning.

Som heltidsarbetande 3-barnsmamma och fullt upp med karriären inom medicinteknikindustrin så vet jag att träningen inte är högsta prioritet alla gånger. Jag vet också hur otroligt viktigt det är att ta sig tid till träning, äta bra mat och få ordentligt med sömn. Ju mer vi stressar i vardagen, desto viktigare blir det.

Att skapa rutiner kring träning är A och O för att lyckas. Jag kan hjälpa dig att komma igång med träningen eller att höja din träning till nästa nivå, det är dina mål som styr.

Jag har specialiserat mig på styrketräning för löpare liksom funktionell kroppsviktsträning. Det förstnämnda för att förebygga skador och bli mer löpeffektiva och det sistnämnda för att tid är en begränsande faktor. Om träning är enkelt, roligt och ger resultat så är chansen större att vi fortsätter.

Utbildning

Lic Eleiko PT
Mobility Specialist – Sports Club Education
Strength Coach level 1 – Olympic Lifting School
Coaching i praktiken – Resultatbolaget
STAC Grundtränare – STAC Academy
Löpcoach steg 1 & 2 – Urban Tribes
Lic Kostrådgivare – Paulun’s Näringscenter
Kettlebell – Spartan Training