Blog

Vi SÖKER Personliga Tränare

Vi SÖKER Personliga Tränare

Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor med sin hälsa. Vi jobbar med att hjälpa människor med sin hälsa och att nå sina mål på effektivt  och säkert sätt. Vi jobbar med helheten i allt, kosten, träningen/rörelse och beteendeförändring för att komma till en förändring. Nu behöver vi förstärka vårt företag med fler Personliga Tränare.

PTkonsulterna är ett fristående företag som funnits i över 10 år, vi jobbar på olika gym och ute hos företag.

Vi erbjuder ett brett utbud av både träning i olika former, kosten och mental hälsa för att nå kundens mål på bästa set. Vi jobbar med kunder i alla åldrar och nivåer. Det är det som gör detta jobb så fantastiskt roligt och lärorikt.

Nu söker vi en personlig tränare till vårt team i Stockholm då vi har en hög efterfrågan på våra tjänster. Vi söker dig som är engagerad och har förmågan att inspirera våra kunder till att nå sina mål inom träning och hälsa. Som PT ska du ha genomgått en personlig tränarutbildning hos godkänt utbildningsföretag, samt erhållit en licens/certifikat. Körkort är ett plus.
Du bör prata bra svenska och gärna engelska då kommunikation är en säkerhet i detta arbete.
Arbetet är förlagt till olika gym/företag i Stockholm.

Vi vill att du ska ha en säljande personlighet samt vara kommunikativ för att kunna bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Du har en god förmåga att se och bygga effektiva hälsolösningar för dina klienter. Att ge det lilla extra är en självklarhet för dig och du får energi av mötet med andra människor och drivs av tydliga resultatmål för dina klienter.

Du bör vara en driven teamspelare med god social kompetens. Du triggas och trivs med jobba i ett högt arbetstempo med att nå högt uppsatta mål.

Tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice är meriterande men vi fäster stor vikt vid dig som personlighet.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Du får en bra introduktion samt stöttning i både PT-arbetet samt PT-försäljningen – allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas som PT.

För rätt person finns här otroligt bra utvecklings möjligheter. Vi ser att du gillar att utveckla egna idéer och tar tag i saker för att få jobba med det du verkligen vill.

Vi söker en Personlig Tränare som vill jobba med timanställning samt även om du vill jobba som egen konsult under vårt paraply. Arbetstiden är oregelbunden och förlagd till dagtid, kvällar och helger. Du styr din tid mycket själv. Vi ser gärna att du siktar på att jobba 20 timmar i veckan.

Skicka ditt CV och ansökan till oss så hör vi av oss så fort den kommit in.
Skickas till mille@ptkonsulterna.se , har du frågor så går det bra att maila dessa så klart. Jag finns även på mobil,för mess/whatsapp, Mille på  076-855 44 45.

//
Hoppas vi ser dig snart på en intervju!
PTkonsulterna.se