Personliga Tränare

Personlig Träning för alla behov

Ta hjälp av proffs när det gäller din träning och kost för att komma i form eller för att ändra din livsstil. PTkonsulterna är stolta över att kunna presentera ett brett och kvalitativt utbud av personliga tränare med olika specifika inriktningar.
Våra personliga tränare skräddarsyr ditt tränings- och kostprogram så det passar dig så du kan nå just dina mål.
Vi på PTkonsulterna strävar efter att jobba med helhetens konceptet kosten, träningen och viljan det mentala. Vi väljer att tro att det är nyckeln till att nå dina mål.

Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett om du tränar på motions-eller elitnivå. Vår främsta uppgift är att vägleda dig till en säker och effektiv träning
som hjälper dig att nå dina uppsatta mål på bästa och mest effektiva sätt. Vi ger dig motivation och inspiration genom att lära dig nya övningar och kunskap om hur kroppen fungerar. Vi gör så du får en variation på din träning och kan se den från olika synvinklar för att ge dig mer motivation om du kört fast.

Vid första mötet så görs en nogrann hälsoprofil med fystester och rörelsetester, vi ser även till hållningen. Dessa tester ligger sen till grunden för ditt träningsprogram så det blir skräddarsytt efter din hållning och tar hänsyn till de muskler som är svaga som du behöver stärka upp för att nå dina mål. Med rätt träning håller du en jämn utvecklingskurva, ser resultat och minskar risken för skador, både under träningen och i dagliga livet. Vi på PTkonsulterna är även utbildade för att kunna hjälpa dig vid rehabilitering efter skador för att på ett säkert och effektivt sätt kunna återgå till full aktivitet igen så snart som möjligt.
Träningsprogrammet är individuellt utformat som din tränare gör efter dina förutsättningar, önskningar och behov.
Med PTkonsulternas personlig tränare får du ett effektivare träningspass som gör att du når ditt mål snabbare!