Vidareutveckla din träning med bra kost och motivation

Vidareutveckla din träning med bra kost och motivation

Du som tränar men vill komma vidare med nya mål eller lära dig mer inom styrketräningen har hittat rätt. PTkonsulterna.se i Stockholm ger dig motivation och inspiration genom att lära dig nya övningar och kunskap om hur kroppen fungerar samt hur du ska få ut maximalt av din träning genom både träningen och kosten.

Motivation & inspiration!

Motivation och inspiration måste finnas för att din träning ska fungera. Vi hjälper dig att hitta den på olika sätt. Utifrån dina individuella förutsättningar tar vi fram motivationsfaktorer som ger dig drivkraft. Utefter det sätter vi sedan upp olika träningsformer samt en plan så du hittar rätt i din träning, vilket ger dig energi och glädje. Vi lär dig även mer inom styrketräning, vilket gör att du kan lyfta din träning till en högre nivå. Det blir inte bara roligare att träna, det blir också mycket mer effektivt och du kommer se resultat fortare samtidigt som du får mer energi i ditt vardagsliv. Du kommer att nå dina uppsatta mål på bästa och mest effektiva sätt genom att följa det rätta upplägget för just dig. Genom en träningsplan och tester kan vi hela tiden följa dig och se att du utvecklas åt rätt håll. Vi ger dig träningsmotivation och träningsinspiration till att vilja komma vidare i din utveckling!

Kosten är A-O, du är vad du äter!

Kosten går hand i hand med din träning och dina resultat. Med rätt kost får du de näringsämnen som behövs för att kroppen ska kunna bygga muskler och bli starkare vilket leder till snabbare muskeltillväxt och mer energi. Rätt kost för just dig ger:

  • Mer muskler
  • Mindre fett
  • Mer energi och bättre fokus
  • Bättre prestationer på träning och tävling
  • Slipper uppsvullen/gaser i magen
  • Minskat sötsug
  • Inga humörsvängningar
  • Bättre motivation

PTkonsulterna.se rekommenderar dig som vill komma vidare i din träning att höra av dig till oss! Kosten ingår i 10-, 20- och 50-timmars paketen. Du hittar våra olika program nedan samt ett kontaktformulär om du har några frågor. Annars kan du boka online här – Välkommen!

Individuellt kostprogram,
Pris 1750 kr

Kroppsanalys med tester – Behovsanalys/Handlingsplan (1,5 Timme) ,
Pris 2495 kr

Personlig Träning, 5 Timmar ,
Pris 4250 kr

Personlig Träning, 10 Timmar,
Pris 8500 kr

Personlig Träning, 20 Timmar,
Pris 16000 kr

Personlig Träning, 50 Timmar,
Pris 36000 kr

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

captcha